Landelijk bijgebouw kwekerij Beersen Twello

Landelijk bijgebouw.
Locatie Twello
Doelstelling Schuur volledig verbouwen

Project omschrijving

Aan de Parkelerweg in Twello is de oude loods bij kwekerij Beersen vernieuwd tot een mooie landelijk bijgebouw. Hiervoor is het oude asbest dak verwijderd. Er zijn geïsoleerde dakplaten aangebracht. Hier overheen zijn stalen dakpanplaten gelegd. In de gevels zijn de betonnen kozijnen met enkel glas verwijderd. Er zijn kunststof kozijnen met hr++ glas aangebracht. Hieronder zijn aluminium lekdorpels geplaatst. De gevels zijn bekleed met zwarte delen, Zweeds rabat. De oude kunststof goten en regenpijpen zijn verwijderd. Deze zijn vervangen door een zinken bakgoot en zinken regenpijpen. Hierdoor heeft het bijgebouw een chique landelijke uitstraling gekregen.