Maandag - Woensdag
07:00 - 21:00
Donderdag - Vrijdag (Zaterdag)
07:00 - 18:00 (08:00 -15:00)
0571 700 515

Over ons

Wie zijn wij en wat kunnen we voor u betekenen?

Bjorn Alberts

Richard de Croon

Richard is sinds begin 2017 mede eigenaar van Bouwbedrijf Luesink & de Croon B.V.
Richard is te omschrijven als een echte vakman met liefde voor het vak. Hij is al ruim 15 jaar werkzaam in de bouw. Door zijn ruime ervaring kent hij de kneepjes van het vak. Hij gaat altijd voor het beste resultaat.

Jeffrey Sterling

Jeffrey is een echt talent in opleiding. Hij is bezig met zijn BBL opleiding werken en leren allround timmerman.

Offerte

U wilt verbouwen en weten wat wat de kosten zijn? Vraag dan snel een offerte aan!
Offerte aanvragen

Wij zijn bouwbedrijf Luesink & de Croon

Wij zijn een bouwbedrijf dat veel werk in de regio uitvoert. Al onze medewerkers hebben een jarenlange ervaring binnen de bouw. Door onze expertise kunnen wij het gehele traject van het ontwerp tot de uitvoering aan u aanbieden.

Ap en Peter, vader en zoon, zijn het bouwbedrijf gestart. Het bedrijf heette Bouwbedrijf Luesink en was een familiebedrijf. Begin 2017 is Richard mede eigenaar geworden en is de naam veranderd in Bouwbedrijf Luesink & de Croon B.V. Het oorspronkelijke familiegevoel blijven wij uitstralen. Dit door altijd een stapje harder voor u te lopen en door u te betrekken bij de werkzaamheden en alle mogelijkheden. Wij denken met u mee. Hierin is uw belang ons belang.

Naast onze persoonlijke aanpak hebben we ons vanaf de start van ons bedrijf onderscheiden met het bieden van kwaliteit. U mag dus gerust hoge eisen stellen aan onze werkzaamheden, dat doen wij ook.

Vanuit een perfecte werkomgeving staan vakmensen voor u klaar om u met hun kennis en deskundigheid van dienst te zijn.